Nieuwe editie ss Rotterdammertjes ondersteunt Familiehuis Daniel den Hoed

De Rotterdammertjes, de enige echte Rotterdamse snoepjes, bouwen mee aan het nieuwe Familiehuis Daniel den Hoed. De bouw van dit nieuwe familiehuis zorgt ervoor dat ook in de toekomst kankerpatiënten dichtbij familie kunnen zijn. Op zondagavond 25 maart, tijdens de aftrap van het benefietgala op de ss Rotterdam, werd de speciale editie van de kenmerkende smaakmaker overhandigd. 

“Vanuit de ss Rotterdam dragen we het nieuwe familiehuis Daniel den Hoed een warm hart toe. Het is een eer dat het typisch Rotterdamse snoepje letterlijk meebouwt aan dit initiatief in de vorm van een speciale ss Rotterdammertjes editie,” zegt Ton Wesselink, General Manager ss Rotterdam Hotel & Restaurants.

Voor Olaf Ouwerkerk, initiatiefnemer van de Rotterdammertjes, was het gala aan boord op de ss Rotterdam de perfecte aanleiding om dit Rotterdamse icoon te vereeuwigen op een nieuw doosje. De editie is een mooie uitbreiding op het assortiment waar ook al de Euromast, Erasmusbrug en Rotterdam CS op te zien zijn. De nieuwste editie Rotterdammertjes zal vanaf deze week verkrijgbaar zijn op de website. Door gebruik te maken van code 'Familiehuis' wordt 25% van het bestelbedrag gedoneerd aan het Familehuis.