Ikazia Ziekenhuis bouwt verder, Rotterdammertjes bouwen mee!

Rotterdammertjes, de enige echte snoepjes van Rotterdam, worden steeds vaker ingezet als persoonlijke attentie bij Rotterdamse initiatieven. Zo ook voor het Ikazia Ziekenhuis, dat afgelopen 23 mei een feestelijke start organiseerde voor de nieuwbouw ter uitbreiding van het ziekenhuis. Rotterdammertjes dragen hieraan graag hun bouwsteentjes bij. 

Het Ikazia Ziekenhuis groeit letterlijk uit zijn jasje en gaat uitbreiden om patiënten in de toekomst de zorg en ruimte te kunnen geven die zij nodig hebben. Op 23 mei werd in groot gezelschap van externe relaties en medewerkers het slaan van de 1e paal gevierd onder het mom van ‘Samen Bouwen’. Een slogan die ons, als écht Rotterdams snoepje, op het lijf geschreven is. 

Het ‘Samen Bouwen’ evenement werd vormgegeven door verschillende activiteiten met kinderen, patiënten en leerlingen van de plaatselijke basisschool. Alle genodigden, gasten en medewerkers, werden deze dag voorzien van een gepersonaliseerd doosje Rotterdamse snoepjes. Voor de gelegenheid was ook het gedicht aan de binnenkant aangepast naar een persoonlijkere variant, samengesteld na verschillende inzendingen van Ikazia-medewerkers. Bekijk hier een terugblik van deze bijzondere dag. 

Wij zijn blij dat we iets kunnen betekenen voor verschillende Rotterdamse instanties en initiatieven. Samen bouwen we trots verder aan onze stad! Rotterdammertjes biedt verschillende mogelijkheden voor personalisatie van o.a. doosjes en kistjes. Meer informatie hierover is te vinden op deze pagina.