Feyenoord en Rotterdammertjes slaan handen ineen voor limited edition Rotterdams snoepje

In samenwerking met Feyenoord hebben we met gepaste trots een limited edition Rotterdammertjes uitgebracht: de Feyenoord-editie! De bouwsteentjes zijn speciaal voor deze variant voorzien van de herkenbare clubkleuren. Op de voorzijde van het doosje pronkt de prachtige Kuip en aan de binnenzijde van de verpakking valt de prijzenkast van Feyenoord te bewonderen. 

De wens voor een samenwerking met Feyenoord was tweeledig, aldus  Rotterdammertjes-oprichter Olaf Ouwerkerk. “Ik ben al mijn hele leven trouwe supporter van Feyenoord. Daarnaast is De Kuip een schitterend icoon van Rotterdam en daardoor kanshebber voor een eigen editie Rotterdammertjes.” Met deze samenwerking groeit het assortiment van de Rotterdamse snoepjes waar andere stadsiconen als de Euromast en de Erasmusbrug te vinden zijn. 

Door een eigen snoepje te ontwikkelen voor Feyenoord, bouwen De Rotterdammertjes letterlijk mee aan het succes van de voetbalclub. Als uitzondering veranderde voor deze editie eenmalig de kleur van de normaliter goudbruine bouwsteentjes. Toch blijft de vertrouwde kaneel-mintsmaak herkenbaar met een lichte toevoeging van citroentonen.

De Feyenoord-editie is te koop op de webshop en bij de vaste verkooppunten van De Rotterdammertjes. Ook zijn de doosjes met rood/witte snoepjes tijdelijk te vinden bij de Feyenoord Fanshops.